۱۰ پاسخ

سلام وقتت بخیربانوی مهربانیها
منم پسرم اینجوری شده ازمایش ادرار ومدفوع گرفتن خداروشکر چیزی نبود جز دندون
بنظرم با سرنگ بهش بدی میخوره
دیلیست هم عالیه کپسول رو با ماست قاطی کن
پدی لاکت مال سنین طفولت هست نه الان عزیزم فمی لاکت خوبه وکیدی لاکت هم معجزه میکنه مواظبش باش بداخلاقی هم نکنی میدونم مادر مهربونی هستین شادباشی

سلام عزیزم نگران نباش موقعی خوابش عمیق شدبریزگوشه ی لپ پسرت.میخوره.اگه دیدی داره بیدارمیشه کمی آب توشیشه شیرآماده داشته باش سریع بزاردهنش سرگرم شه خواب بره.

دخترمنم اسهال داشت دکتر پودر کیدی لاکت زینک داد هر روز ی بسته میرختم تو سوپ میخورد گف شیرینی جات و میوه جات اصلا نده زود خوب میشه دخترم شیرخشکی بود شیرش هم عوض کرد بدون قند داد

توی دوغ شیر
هر نوع مایع که پسرت دوست داره بریز توش ولی دوغ بهترین گزینه چون اسهال داره

من برای پسرم تو یکم آب میوه حل می کردم با قطره چکون ته گلوش می ریختم مخالفت نمی کرد با اینکه بد دارو میخوره

سلام اره خوبه من تو شیر میریختم تو شیشه میدادمش

کیدی لاکت پودر به صورت شاسه ای هستش که زینک هم داره،خوشمزه ست،تو آب حل بشه طعم خوبی داره ولی خب پروبیوتیک ها یه مقدار گرونن!😞

من عزیزم تو س رنگ میریختم بعد دهنشو باز میکردم میریختم تو حلقش میخورد

تو اب بریز با قطره چکان بریز دهنش

تو آب یا آبمیوه بریز ببین میخوره.