۶ پاسخ

سلام عزیزم اندانسترون برا حالت تهوعش نصفی هر ۸ ساعت..ی ویروسه ک خیلی شایع شده قطره ی دایمتیکون در صورت درد شکمی و اکه شکمش صدا قار و قور میده احتمالا اسهال هم بشه بعد هر بار دفع ors ۹۰ سی سی..و پماد ایپانتن چون میسوزه دور مقعد..اب و نعناع و ماست و کمی نمک مثله دوغ میشه بهش بدین..موز و انار و پودر سنجد و اب ماش..من جوشونده زیره هم زیاد میدادم..انشالله که هرچه زودتر خوب شه.

عزیزم فقط شیر بده بهش اونم کم

سلام عزیزم بچه های من امروزیه هفته است که درگیراسهال واستفراغ هستن دوبارهم دکتربردم ویروسی هستش هرچی دکترداده اونارونصرف کن یه هفته درروزطول میکشه بعداستفراغ ازاونجایی که بچه هانمیتونن غذابخورن فقط نعناومقدارخیلی کم نبات یاقندروباآب قاطی کن بده بخوره اگه اشتهاداره کته ماست وسماق هم بدی بدنیست اگه اسهال هم داره سیب .آب سیب وآب هویج رودکتربهم پیشنهادداد

سلام عزیزم وقتی بچه حالت تهوع داره اصلا غذا ندید بدتر اذیت میشه شیر خیلی کم فقط در حد اینکه قندش نیفته خوب مبشه ایشالله غذا میخوره

دوغ نعنا خیلی عالی قطره توش بریزم بهترم میشه موز برا اسهال خوبه اگه بشه ولی استفراغ سعی کن چیز شیرین زیاد بهش ندی بشترش میکنه
غذا کم بهش بده که فشار به معدش نیاره فاصله زمانی کم کن

زیاد بهش غذا نده الان نعده اش اذیته با فاصله زود شیربده اونم کم ک معدش اذیت نشه