۴ پاسخ

سلام این مشکلیه ک اول باید بین خودتون برطرف شه.همه ی رفتارای بچه از ما بزرگترها نشات میگیره اگه اروم سلام کنی اروم سلام میکنه اگه بلند سلام کنی بلند سلام میکنه.
شما بایدباهمسرتون توی یه فرصت مناسب ک نه خسته وبی حوصلس با مهربانی ومنطقی درباره تربیت کودک صحبت کنیدبگید بیا دوتایی باهم کمک کنیم این بچه رشد کنه من ب کمک تو نیاز دارم این بچه ب عنوان یه الگو از تو برداشت میکنه اگه مثلا من چیزیو از توبخوام و تو ندی مامانت اسرارکنه ودعوات کنه ک بایدبدی من خوب میدونم ک یک مدافع دارم وبرای رسیدن ب هر هدفم یخورده بیشتر اه ناله میکنم وب مامانت میگم.این بچه هم خوب بد تشخیص نمیده وبرای رسیدن ب اهدافش میدونه ک اگه یکمه دیگه بیشتر گریه کنه جیغ بکشه یا هر کاره دیگه ک بهش برسه واز طرفی یه مدافع داره ک اونو ب خواسته های بیهودش برسونه.اینطوری انتظار نداشته باش ک حرف منو گوش کنه چون بچه هنوز معنیه احترامو نمیدونه واز منو تو یاد میگیره اگه مقابل اون احترامم کنی اونم ازم حساب میبره والا میگه چرا باید حرف مادرمو گوش کنم درحالی ک مهم نیس اگه مهم بود پدرم میگفت انجام نده....🤔
مشاجره ی شما کودک رو بیشتر ب سربیچی ولجبازی سوق میده ویاد میگیره مث شما بحث لجبازی راه بندازه هردودربرابر خواسته های بدش باید بی محلی کنید این طوری توقع طللب میشه وتوجه شمارو از دست میده وبرای بدست اوردن این توجه ک خیلی براش ارزش داره خواستشو میزاره کنار

عزیزم باید راجب تربیت کودکتون خیلی جدی با همسرتون صحبت کنید وبهش بگید عصبانیت دردی رو دوا نمی کند فقط بچه ها خیلی با هوش هستند واز اختلافات بین والدین سو استفاده میکنند باید با هم در تربیت فرزندتون کاملاً هماهنگ باشید وبا صبوری و محبت در کمال آرامش بچه رو تربیت کنید هر دو والدین در تربیت کودک نقش به سزایی دارند عدم هماهنگی بین پدر و مادر بچه رو گیج و سر در گم میکنه

وقتی اعصبانیتشا سر شما خالی میکنه سریع بهش بگید که اشتباه از خودشه و نباید اعصبانیتشا سر شما خالی کنه .اینجوری تو تربیت بچه اثر منفی میزاره و به غیر از خودتون که اذیت میشید ممکنه اطرافیانتون هم اذیت بشند و از شما دوری بکنند

سلام شوهرتون باید با شما همکاری کنه وقتی باهاتون همکاری نکنه و برخلاف شما رفتار کنه پسرتون هم دقیقا لجبازی میکنه برخلاف میل شما هرکاری که بخواد میکنه باشوهرتون صحبت کنید و بهش بگید اینجوری هم تو رفتار بچه هم تو آینده بچه تاثیر بدی میزاره چون شما یچیزی میگی شوهرتون یچیز دیگه اینجوری بچه تو دوگانگی میمونه کار راحت وباب میل خودشا انجام میده و دیگه به حرف شما اهمیت نمیده به نظر من بچه باید از مادرش حساب ببره چون بیشتر وقتشا با مادر میگذرونه اینجوری باعث دعوا بین شما و شوهرتون هم میشه