۵ پاسخ

سلام من با دود کردن عنبرالنسا توخونه جواب گرفتم شماهم امتحان کن

همیشه هوای خونتومرطوب نگه داروپیش بندببندچون دارن دندون درمیارن آبریزش دارن واین باعث میشه همیشه سینشون خیس بشه وخس خس کنن

سلام. پسر منم خیلی خس خس میکرد و سرفه های ناجور ولی دکتر گفت ویروسه و سرماخوردگی نیست. شربت تئوفیلین جی و سیتریزین بهش داد و گفت بخور سرد براش بزارین خداروشکر خیلی بهتر شد

سلام عزیزم بخور سرد در فاصله ی ۲ متری روشن کن بعد نیم ساعت با بغل دستت مثله چاقو ک خورد میکنم ضربه بزن ب پشتش از بالا ب پایین

عزیزم توضیح ندادید علت خس خس چی هست در اثر سرماخوردگی مونده روش یا همینجوری خی خس میکنه؟ اگر بر اثر سرما خوردگی تو اتاقش بخور سرد بزارید اگر نه باید ببرید ریش رو چک کنن