۸ پاسخ

سلام گردن ۴الی ۶ماه طول میکشه اجسام زوده دختره من فقط پستونکشو میتونه بگیره با موی مارو میکشه پهلوهم میکنه نگران نباش عزیزم زوده برای وسیله دست گرفتنش

سلام عزیزم والله پیامهای گهواره رو نمیدونم ولی پسره من اواسط ۴ماهگی گردن گرفت و اجسام روحس کرد در کل بچه ها متفاوتن اصلا جای نگرانی نیست

گردن بچه چهارماهگی سفت میشه

بچها از لحاظ قوه بدنی فرق میکنن یکی زود یکی دیر نگران نباش عزیز

بچه منم اینجوریه خب همه بچه ها ک یجور نیستن،بعضیاشون زود بعضیاشونم دیر،بلاخره انجام میدن باید تایمش بگذره نگران نباش همین ک اجسامو دنبال میکنه یا عکس العمل نشون میده ینی داره رشد خودشو طی میکنه

سلام عزیزم چندماهشه

عزیزم هنوز زوده چهار ماه که بشه دیگه قشنگ گردن میگیره پسر منم چهر ماه کا بود هم همه چیز رو میگرهت هم خوب گردن گرفت

اگر میخوای گردن بگیره با شکم بزارش به مدت ۵دقیقه مثلا در روز ۲یا۳بار بزارش برای گرفتن اجسامم اویز تخت اویز کریر هم خوبه چون براشون تقلا میکنه خوبه براشون