۵ پاسخ

سلام گلم هیچ اشکال نداره،فقط قطره رو بزار یخچال حتما،چون بچت یک ماهشه،روزی دو وعده. بده بهش هر سری پنج الی هفت قطره،اره برا دل. درد خوبه ولی ادامه بده با دو سه روز هیچ تاثیری نداره

روزی ۵ قطره با دستور پزشک مصرف کنین سه بار در روز فک کنم درست نباشه

دکتر پسرم از 5 روزگیش بهش پدی لاکت داد گفت روزی 5 قطره .تو بروشورشم بخونی متوجه میشی ضرری نداره.

سلام نه هیچ ضرری نداره دخترم دوسه هفته اش بود ک براش خریدم.روزی سه بار صب وظر وشب رب ساعت قبل ازشیردادن بش بده.اندازه وزنش بدش مثلا اگ وزن بچه ات ۵ کیلو بود ۵ قطره بدش

پدی لاکت خوب نیس.ببرید دکتر براش بنویسه ولی من کولیکز دادم خوب بود