درد واکسن دو ماهگی چند روز طول میکشه؟

۱۱ پاسخ

اگه قطره شو ب موقع بدی ..زیاد درد نداره و گریه نمیکنه.منکه پسرم زیاد اذیت نکرد

همون روز تا چند ساعت بد خوب میشه

چیزایی ک دکترش بهت میگه رودرست انجام بدی اصلااذیتت نمیکنه

همون روزاول درد داره ولی ممکنه دردم نداشته باشه

نهایتا تا ۴۸ ساعت

معمولا دوروز تب میکنم نگران نباشی

دو روز اصلش اولین روزه دومین روزه کمتره

من دخترم فقط 5 ساعت اونم اگ خیلی تکون میخورد درد داشت ولی 2 روز تب داشت

من دیروززدم یک روزطول کشیدالبته استامینوفنشومرتب بده وحوله گرم بزاربراش

دوروز درد داشت😫😩

چن ساعت اول پسر من از صب تا عصر زیاد بی قراری کرد ولی بعد یکم اروم شد فرداشم که بهتر بود