۴ پاسخ

سلام البته همه ی کارشناسا میگن ایرانی چون نسبت ب شرایط و اقلیم ما تهیه شده ولی بعضی هم عقیده دارن ک خارجی بهتر آهن ک ثابت شده ایرانیش مقدار آهن لازم برا بچه ها رو بیشتر در بر داره ولی خارجی برای سیاه نشدن دندون بعضی مادرا استفاده میکنن،بازم نظر بقیه هم سوال کنید

اهورای من قطره آد ایرانی اصلا نمیخوره خیلی بد طمع هستش, خارجیشم بزور میخوره با اینکه شیرینه, قطره آهنم بهش خارجی میدم , خیلی دوسداره با اشتها میخوره

من دوس ندارم دندونش سیاه بشه خارجی میدم 20 قطره دکتر گفت کافیه میشه 2 سی سی چون غلیظه مولتی ایرانی

ایرانیش بهتره.....