۵ پاسخ

خیلی باید صبور باشید و خیلی به ساره توجه کنید که نخواد با کتک زدن خواهرش خودش رو به شما نشون بده و جلب توجه کنه

درک میکنم دوبچه شیر به شیر خیلی خستتون میکنه ولی ما به عنوان بزرگتر اجازه نداریم خشم وخستگی مون رو با کتک زدن جبران کنیم از یه کمکی استفاده کنید که خودتونم خسته نشید. به دخترتون هم قبلی که دستهاش رو ببره بالا که بزنه محکم وباقطعیت بگید نه زدن نداریم دست برای نوازش وناز کردن هست بهش توجه کنید شاید چون از مرکز توجه خارج شده احساس خشم میکنه ما باید به فرزندانمون مدیریت خشم یادبدیم و در صورتی یاد میگیرن که خودمونم خشممون رو کنترل کنیم قبل از اینکه عصبانی بشید وبقول خودتون از خجالت کودکتون دربیاید برید تو اتاق دیگه انجا خشمتون رو با نفس های عمیق یا کاعذ پاره کردن یا نوشتن خالی کنید.وکتاب های در این باره مثل زدن نداریم برای کوچولوتون بخونید.

سلام
به نظرم کارتون اشتباهه
شاید توجه میخواد ازتون وشمابیشتر توجهتون به بچه ی کوچیکتره
سعی کنید چن روز بهش توجه کنید ببینید اثری داره

سلام به نظرمن باکتک زدن و بدتر میشه که شما اول باید رفتار خودتون رو اصلاح کنید بعد مثلا به جای کتک زدن جلوشو بگیرین اونم با حرفهای خوب بدون دادو بی داد چون بچه ها هر رفتاری که ما در طول روز انجام میدیم اوناهم تو حافظه هاشون نگه میدارن بعد به مرور زمان انجام میدن پس فقط یکم صبر حوصله و میتونه اونارو آرومتر کنه کار بدکرد مقابلش بامحبت رفتار کن ببین چطور رفتارش عوض میشه

عزیزم شما با کتک زدن ساره بیشتر تحریکش میکنین. با این کار شما دخترتون فکر میکنه که شما اونو دوست ندارین و همش طرفدار خواهرشین شما نباید زود عکس العمل نسبت به ساره نشون بدین با مهربونی و محبت میتونین اونو قانع کنین که اونم برا شما عزیزه.