۶ پاسخ

ن سفت نیست انگاری اسهاله ابکی هست مدفوعش ولی بازم خیلی زور میزنه و گریه مکنه

اگر علائم یبوست دارد و شکمش سفت کار میکنه...خاکشیر با آب جوش که یکم ولرم شده با یه حبه قند بهش بده منم به بچه هام میدادم خیلی خوبه

نگران نباش طبیعیه

عزیزم هیچ دارویی بهش نده
فقط روزی سه بار یک گوش پاک کن رو به روغن زیتون اغشته کن و اروم گوش پاک کن رو قسمت پنبه ایش رو وارد پشتش کن
خودش تو روز دوم درست میشه

سلام،گوش پاکن با روغن زیتون چرب کن یکم بزار تو مقعدش بمونه فرو نکن داخل فقط ی ذره سرش بره بسه مواظب پنبش داخل نمونه خیلی با احتیاط بزار ی پنج دق بمونه تا سوختگی داخللم بکشه دختر منو مامانم انجام داد میگم فقط مواظب باش با احتیاط انجام بده

ترنجبین یافلوس بده.منم دخترم یک ماهگی همین طوری بود.دکترگفت ترنجبین .یافلوس بده خوبه