۱۶ پاسخ

سلام عزیزم
اسباب بازی های حرکتی ، صدا دار، چراغ دار، مکعبهای پلاستیکی بزرگ ک روی هم قرارشون بده. اشکال هندسی. پایه حلقه ها ک اندازهارو یاد بگیره.

بچه های منم زباداهل اسباب بازی نیستن اسباب بازیاشونم وسایل کابینتامونه فقط بعضی وقتهاماشین سواری رودوس دارن یکی سوارمیشه اون یکی هم هلش میده باهمدیگه کیف میکنن خداروشکر

بچه های من اتل متل،قایم موشک،کلاغ پر رو خیلی دوست دارن.....بااسباب بازی هم بیشتر با خونه سازی بازی می کنن ولی در کل عاشق وسائل آشپز خونه هستن مثل لگن وسبد و کفگیر و....این جورچیزها 😊😊😊😊

بچه ها تو این سن بیشتر اسباب بازی های ساده و حرکتی را دوست دارن که بتونن باخودشون حمل کنند. اسباب بازی خیلی براشون جذاب نیست بیشتر وسایل آشپزخانه و وسایل جذاب تو خونه را دوست دارند. پسر من که این مدلیه

من دالی باهاشون بازی میکنم، و جغجغه خیلی دوست دارند،، وسایل اشپزخونه هم میدم بهشون مثل کاسه های بزرگ

من اون اتاقی که میخوابیم بعضی موقعها پتوها رامیچینم روهم فقط با ایمنی بعدبپربپرمیکنه روشون خیلی دوست داره یا دوتایی بلندمیشیم خودمونا ول میکنیم روشون واقعا دوست داره بعضی موقعام برا اینکه آفتاب بگیره میبرمش توبالکن چون حیاط نداریم هم ویتامین دی میگیره هم یه جاروکوچولو میدم دستش نیم ساعتی مشغوله یا خودم این طرف اتاق اون اون طرف دیگه میشینم ماشین بازی یاتوپ بازی

این کتاب خیلی قشنگه وکمکت میکنه

اسباب بازیی که روهم بچینه-من کلاغ پر انجام میدم خیلی دوست داره -یک مداد کوچیک بده دستش با یک کتاب داستان بزار خط خطی کنه ورق بزنه-

والاه پسر من بیشتر روز توی آشپز خونست با ماهیتابه آبکش و.....بازی میکنه یا که درشونو بر می داره میزنه روی سرامیک صدا بده خیلی کم با اسباب بازی هاش بازی میکنه از اونا هم لگو ،حلقه یا توپ رو دوست داره

سلام عزیزم شما میتونید توی همین گهواره برید تو ابزار و برید تو بازی و مهارت های بازی و .....توش هست

پسر من صبح که بیدار شد کنترل تلوزیون دستشه تا شب😄کارتون مخصوص سنش هم خیلی سرگرمش میکنه و با پارچه و ملافه خیلی سرگرمه ...اسباب بازی اصلا ...

بلز برج هیجان تخته مغناطیسی حلقه هوش کتاب حمام

این دوتا بازیشه که مثلا به هماهنگی وتعادل کمک میکنه

این لیست کارهاس و به نمونه هم میدم ببینی چیجوریه

گلم برو اسباب بازی فروشی ومناسب سنش کلی اسباب بازی عالی هست وسی دی هایه آموزشی که راهنماییت میکنن ترانه وآهنگ هم بزارواسش وحتی برقص واسش اهوراکه عاشق این چیزاست😁😉

بازی های هوشی براشون خیلی بهتره مثل حلقه هوش یا مکعب یا خیلی چیزای این شکلی و خونه سازی دختر من ک عاشق ایناست اصلا به عروسکو بقیه اسباب بازیاش نگاه هم نمیکنه