۹ پاسخ

هرچی کم سن تر باشه بهتره هم دردش کمتره هم زود خوب میشه

عزیزم باید ۶ ماه کامل بشه چون قبل اون لاله گوش کامل تشکیل نشده .من پیش دکترش بردم رهم گفت تا ۶ ماهگی صبر کن

سلام دکتر میگه ۶ ماهگی چون احتمال داره ک عفونت وارد بدن بشه و نتونن تشخصیش بدن

من دخترمو دوماهگی سوراخ کردم خداروشکر مشکل نداشت.

شیش ماهگی.......

سلام چهار ماهگی خوبه.

من یه هفته بعد واکسن چار ماهگیش سوراخ کردم اصلا اذیت نشد،فقط تا دوهفته گوشاشو با پماد چشمی چرب کن بعد اینکه سوراخ کردی،گوشواره هایی هم که دکتر میذاره یه هفته گوشش باشه کافیه،بعد پماد چشمی بزن در آر طلا بنداز گوشش باز تا یه هفته پماد بزن و گوشواره هارو تکون بده که سوراخ گوشش بسته نشه و چرک نکنه

من 3ماهگی سوراخ کردم.دکتر بادستگاه.زودم خوب شد.زودتر بهتره.چون گوششو میکشه بعد

سلام گلم بزار شیش ماهش تموم بشه بعد ،دکتر سوراخ ککنه اصلا درد نداره،بعضیا دستی سوراخ میکنن