۱۴ پاسخ

سلام عزیزم دقیقا مثل پسرمن.اصلا تو روز نمیخوره فقط توخواب میخوره.منم شیرمو میدوشم تو شیشه میدم دیگه اعصابم داغونه.شیرمم کم شده.من تو گهواره خیلی خوندم اکثرا مامانایی که نی نی هاشون وارد سه ماهگی شدن اینجوری گله میکنن به نظرم بچه ها تو سه ماهگی اکثرشون اینجورمیشن.تحمل کنیم ببینیم چی میشه

این علادم واسه بچه های ریفلاکسی. کوچولوهایی که ریفلاکس دارن اگه درمان نشه تو ماه سه و چهار دیگه سینه مادر رونمیگیرن

عزیزم شاید رفلاکس داره چون میگی توخواب سینت رامیگیره من پسرم رفلاکس داشت سینه ام را اصلا نمیگرفت یاجیغ میزد پاهاشا صاف میکرد ومیپیچید به خودش بردم دکتر گفت رفلاکس داره براش دارونوشت یه مدتم بهش شیرخشک دادم تا بهتر شد الانم شیرخشک میخوره اما بیشتر سینامیخوره

عزیزم ب نوک سینه ات ی کم آب قند بزن بعد بهش بده

دختر منم همینطور بود و دفلاکس داشت بعد ۴ ماهگی کلا سینمو ول کرد و تا ۸ ماهگی میدوشیدم و تو شیشه بهش میدادم تا دیگه سینم زخم شدید شد و شیرمم خشک شد و بعد از اون شیرخشک خورد

اتفاقا پسرم بخاطر زردیش دکترش گفت باید یه بار شیر مادر و یه بار شیرخشک بخوره چون شیرخشک باعث میشه بیشتر ادرار کنه و زردیش زودتر خوب بشه اما اصلا به شیشه عادت نکرد و الانم راحت سینه منو میگیره و اتفاقا سر شیشه هم حالت سینه مادر بود

اره گلم بخاطر شیشس ک اینجوری شده دختر من خیلی اذیت کرد اخر سر دیگه شیر خشک ندادم بهش،همینطوری یکم گول زنک بده بهش،نوک سینتم با مولتی ویتامین یا اب قند طعم دار کن تا بخوره

گول زنک چیه؟؟؟🤔🤔🤔

سلام ، حدود یک سال پیش تو گهواره پرسیده بودید که بچه سینه تون و نمیگیره می خواسنم بدونم موفق شدید بهش سینه بدید از چه راهی من دقیقا همین مشکل و دارم الان

سلام احتمالا کولیک داره

رابط سینه بگیر بذار سر سینه و بهش شیر بده...مث سر شیشه پلاستیکیه

وای دقیقا پسر منم همینطوره پاهاشو صاف میکنه و با دستش منو هل میده و سر میچرخونه.
ولی من اصلا شیرخشک ندادم
شیر خودمو میخوره و حتی شیر خودم تو شیشه روهم نمیخوره
میترسم رفلاکس باشه
بالا نمیاره یعنی بازم رفلاکسه؟؟؟

دستت درد نکنه.سینه رو ول کرده عین دختر من

شیرخشک بهش دادی عادت کرده بچه ها زود عادت میکنن