۴ پاسخ

سلام شما میتونی بهش فلوس بدید از عطاری ها بخرید من امتحان کردم و نتیجه گرفتم در طول روز هم دم دستش مویز میوه ی خشک ....از این جور چیز ها بدید

سلام عزیزم صبحه ناشتا بهش پرتقال باپوسته
سفیدش بده بخوره یا اینکه انجیر خشک و الو زرد خورشتی را شب خیس بکن ناشتا صبح بده بخوره یا هویج و اب هویج بده بخوره یا بستنی با اب بخوره نگران نباش انشاءلاه خوب میشه موفق باشی عزیزم

سلام عزیزم شربت لاکتولز خوبه البته رژیم غذایی هم موثر دکتر هم ببرید شاید خدایی نکرده مشکل دیگه ایی باشه تو غذا هاش روغن زیتون و کره هم استفاده کنید

سلام.دخترمنم ۳سالشه خیلی شدید یبوست داشت جوری که انتهای رودش زخم شده بود به سفارش دکتر شیر پاستوریزه و بستنی و لبنیات و کلا قطع کردم .برنج فقط هفته ای یک دفعه اونم ابکش میکنم.میوه و کاهو و خیار و گوجه خیلی بهش میدم .تمام غذاهاش روغن زیتون و کره میریزم.صبح ها ناشتا یک لیوان اب ولرمی که توش خاک شیر ریختم با یک قاشق عسل میدم میخوره.بادام و گردو و کنجد خیلی خوب.موز و فست فود و سرخ کردنی و کامل قطع کردم.عدسی و سوپ جو خیلی خوب.اصلا از شربت و دارو استفاده نکنید.در ضمن فعالیت بدنیش باید خیلی زیاد شه و دور از استرس باشه.انشالله خوب خوب میشه دخترتون