۹ پاسخ

سلام عزیزم تا چهل روزگیش فقط چند دست لباس ک جلو دکمه دار سایز صفر و یک باشه میخوای و یه دست پتو بالش متکا و دو سه دست لباس گرم چندتا دستمال پارچه ای با جوراب و کلاه.ویه حوله.

سلام عزیزم ی کیف دودست صفر دودست یک ودوناسرهمی ویه پتو دورپیچ وشیشه ویه دست رخت خواب( بالشت وتشک وپتو) کلاه ،ازاین تشک که واسه تعویض پوشک زیربچه میندازن،ی کیسه خواب،دوجفت جوراب

سلام عزیزم منم بچه اولمه از کسی هم کمک نگرفتم تو گوگل زدم لیست کاملش اومد چیزایی ک واجب بود خریدم بعدم وقتی رفتی سیسمونی بگیری ب خودشون بگی بهت واجباشو میدن

بچه اولتونه؟ پتو نوجوان . پتو نوزادی دور پیچ. ساک لوازم. چند دست لباس سایز یک و دو. شیشه شیرو پستونک.زیر انداز تعویض. سرویس حوله.سرویس لگن.ست شامپو. مای بی بی .شیر دوش. جوراب. بنظرم اینا واجبه

کلی لباس های نوزاد و کودک خوب و با کیفیت دارن قیمتاشون هم عالیه
@nini_fingool_rasht

لباس بسته به وزن بچه صفر و ۱ لازمه لوازم بهداشتی مثل پوشک و شیشه و پستونک برس و..سرویس خواب تو فصل بهار دنیا میاد پس لباسا نباید خیلی گرم یا خیلی نازک‌و تابستونی باشه ی ساک وسایل جوراب تشک تعویض حوله لیف و صابون و شامپو

سلام.گلم منم مثله شما فقط ضروری خریدم برو سیسمونی فروشی ها خودشون راهنمایت میکنن

پوشک سایز صفر لباس بیمارستان شیشه شیر پستونک تب سنج قنداق پتو دور پیش پشه بندشیر دوش بالشت شیردهی پماد زین اکساید لباس سایز یک شامپو سر و بدن روغن بدن صابون کهنه یاپودر صابون ساک زیر انداز تشک تعویض پتو چراغ خواب دستمال مرطوب سرویس حمام

فعلا همینا یادم میاد

سلام عزیزم.منم وسایل ضروریشوتهیه کردم.لباس ازسایزصفرگرفتم تا۳.ساک.کیسه خاب.پتوی نوزادی کلاه دار.دستکش .چن دست لباس سرهمی .لباس کانوایی.کلاه وشال گردن.سرویس پلاستیک .سرویس حوله.وسایل بهداشتی.شیردوش.شیشه شیر.قنداق.تشکچه.جوراب.گالسکه .تشک وبالش وی پتوی دیگه.