۴ پاسخ

ببخشید شما که پنج ماهه هستید هر روز حرکت بچتون رو حس میکنید شده یه روز حس نکنید

عزیزم من همه چی میخورم ولی زیاده روی نمیکنم مشکلیم پیش نیومد حتی زعفورانم باچایی دم میکنم ب مقدار کم. هرچی زیاده روی کنی ضرر

سلام عزیزم زرشک سقط آور نبات هم به خاطر گرمی خوب نیست اگه نبات مصرف می‌کنید خیلی کم واونم سادهش ماهی ی بار

نه بد نیست من زرشک و نبات میخورم مش۰کلی ام نیست ولی هسل نمیدونم چیه