۱۰ پاسخ

من در این مورد مطالعه کردم.گفته بودن که تا زیر2سال مثانه بچه کامل نشده و نمیتونه جلوی خودش رو بگیره.نباید زیر 2سال به بچه سخت گرفت چون هم بچه اذیت میشه و روی اعصابش هم تاثیر داره.

الان که زوده بعده 18ماهگیش کم کم اقدام کن

از 2 سال به بعد.توگهواره سرچ کنید قبلا گذاشتم مطلب

بنظرمن از 18،19ماهگی شروع کن بگیری،فصل بهار و تابستون بهترین فصل هست،چون تو زمستون بچه تند تند سردیش میشه جیش میکنه ولی تو گرما راحتیم منکه بعد عید شروع میکنم

عزیزم زیردوسالممنوع هستش یه ذره دیگه بایدصبرکنی

سلام گلم، سن گرفتن پوشک از 1 سال و نیم تا 2 سال هست

سلام من دخترمو از یک سالگی هر دیقه بردم دسشویی الان یک سالو نیمشه دیگه خودش قشنگ یاد گرفته هر وقت دسشویی داره بهم میگه .خودت هر پنج دیقه یک بار ببرش خودش اخرش یاد میگیره

سلام کلا دکتر میگه از2سالگی بچه قدرت داره که خودش بره دستشویی امابستگی به بچه داره دیگه

عزيزم خيلى زود تا دوسالگى نياز به پوشاك دارن

عزیزم بزار ۲ سالش تموم شه بد منم پسرم ۱ سال و ۵ ماهشه ۲ سالش تموم شه میگیرم