۱۰ پاسخ

قطره پدی لاکت، یک داروی سین بیوتیک است یعنی از باکتری‌های پروبیوتیک و پری بیوتیکی در کنار هم تشکیل شده است. این باکتری ها، باکتری‌های مفیدی هستند و در روده زیست می‌کنند. باکتری‌های پروبیوتیک فعال و زنده‌اند و می‌توانند با مکانیسم‌های خاصی مانع از اتصال عوامل بیماری زا به سلول‌های روده شوند و در نتیجه خواص درمانی و پیشگیرانه‌ای در بسیاری از مشکلات از جمله اسهال و کولیت دارند. با این حال باکتری‌های مفید این قطره به دمای خاصی برای زندگی نیاز دارند. محدوده‌ی دمای نگهداری پدی لاکت، 2 الی 8 درجه‌ی سانتیگراد است. از این رو پیشنهاد می‌شود که این قطره را حتماً در یخچال نگه دارید. در غیر این صورت باکتری‌های فعال قطره از بین می‌روند و تاثیر گذاری آن کاهش پیدا کرده یا به طور کامل متوقف می‌شود. هرگز قطره را بیش از چند دقیقه در دمای اتاق نگه ندارید زیرا ریسک فاسد شدن آن افزایش می‌یابد.

قطره‌ی پدی لاکت وقتی فاسد شود، حالت شل‌تر و آبکی‌تری پیدا می‌کند. همین علامت نشان می‌‌دهد که قطره‌ی شما فاسد شده و نباید دیگر از آن استفاده کنید. توجه به تاریخ تولید و انقضای دارو و شرایط نگهداری آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و حتماً به این موضوعات توجه داشته باشید و از دادن داروی فاسد شده یا دارویی که شک فاسد شدنش را دارید، به نوزادتان خودداری کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این قطره، می‌توانید به مقاله‌ی قطره پدی لاکت مراجعه نمایید.

نگهداری پدی لاکت در یخچال

من یک روز بیرون گذاشتم خراب شد یک جور ابکی شد

قطره پدی لاکت برای چی استفاده میشه؟

بله این قطره باید تو یخچال باشه

عزیزم قطره پدیلاکت باید داخل یخچال و در دمای 2الی 5درجه باشه اگه خیلی وقته بیرون بوده بله حالت آبکی پیدا میکنه و خراب میشه

پدی لاک تو فریزر گذاشتم یخ زد ایا فاسد شد یا نه اخه قسمت یخچالم خرابه

سلام .حتما باید تو یخچال باشه

بستگی داره تاچندساعت بیرون مونده باشه اگربیشترازیکی دوساعت باشه فاسدشده

پس چرا سرچ کردم گفته بودن تو یخچال 24ساعت قابل مصرفه

من که کلابیرونه تویخچال سردمیشه گلوش چرک نمیکنه؟؟