۵ پاسخ

نشانه های #رفلاکس_معده_کودکان
👇👇👇
🔺سکسکه های طولانی همراه با احساس ناخوشایند
🔻بی قراری در نوزاد حین شیر خوردن و یا بلافاصله بعد از شیر خوردن
🔺خروج شیر از گوشه  لب
🔻استفراغ شیر و محتویات معده با خروج از دهان و بینی نوزاد
🔺بی قراری و گریه های شدید و طولانی که به سختی فابل کنترل می باشد
🔻احساس گرسنگی مداوم
🔺تاخیر در آروغ زدن یا آروغ زدن همراه درد
🔻مکیدن شست و انگشتان دست توسط نوزاد
🔺پریدن از خواب همراه با جیغ زدن، ناله کردن در خواب
🔴 #علایم_ثانویه همچون گرفتگی بینی، خس خس سینه، سرفه های گهگاه، تغییر صدای نوزاد هنگام گریه و احساس لرزش در ناحیه بین کتف ها و پشت قفسه سینه هنگام شیر خوردن ظاهر خواهند شد

احتمالا رفلاکس هست سعی زیر سرش کوتاه نباشه یه شیب سی تا چهل درجه داشته باشه بعد شیر هم تا یکربع نخوابونش و سر شونه ات نگه دار. قطره پدی لاک هم روزانه ده قطره موثره

میگم علایم ثانویه یعنی شدت رفلاکس بالاس وزیاده

بله پسر منم همینطوره دکتر بهش رانیتیتین داد

بله میتونه رفلاکس باشه حتما ببرش پیش یه فوق تخصص اطفال بهش دارو میده