۸ پاسخ

سلام. وقتی خوابه به کارات برس حموم برو آرایش کن مو رنگ کن خونه ی خانوادت برو باهمسرت بشین دوتایی فیلم ببینین. من دخترم خوابه صبح میخوابم بعداظهر کارامو میرسم خونه تمیزمیکنم غروب شام درست میکنم فیلم میببنم شوهرم وقتی اومد خونه بچه میدم نگه داره میرم حموم.وقتی تنهایی فیلم ببین باخانوادت چت کن اهنگای شاد گوش بده

تنوع رو خودتون باید بدین مثلا وقتی خوابه به کارهایی که دوست دارین برسید آرایش کنید خونه مرتب کنید یه شام ساده درست کنید در کنار همسرتون بنشینید و باهم حرف بزنین حتی مواقعی که کوچولوتون بیدار هست براش کتاب داستان بخوانید خیلی کارهای دیگه مثل بافتنی نقاشی گلدوزی نمد دوزی سعی کنید خودتون شاد نگه دارید تا حس یکنواختی بهتون دست نده

خواهر بخدا منم خسته شدم از این تکرار شدنا

اره تکراری 😭 انشاله زود بگذره بزرگ شن راحت شیم دست تنهام سختمه

اره دقیقا منم ....😧

شماها بچه اولتون تازه من دومیم من 4 سال زندگیم واقعا تکراری و خسته کننده شده من هیچ جا نمیتونم برم

تا کی اینجوریه؟

منم همینطورم
خسته شدم از این زندگی تکراری😓