۴ پاسخ

چون شیر نان سنگینه از همون یک پیمانه در دو سی سی یا یکو نیم پیمانه در سه سی سی شروع کن ..متخصص بهم گفته میزان پیمانه ها رو از کم شروع کن تا به یک پیمانه در هر سی سی برسی ..اینجوری معدش سنگین و نفاخ نمیشه

سلام عزیزم منم شیرخشک نان1گرفتم برای دخترم،دکتر گفت بعدازاينکه شيرخودتو خورد بهش بده،30سي سی آب با یک پیمانه شیرخشک.

از 30 سی سی شروع کن تو 30 سی سی آب جوشیده سرد شده یک پیمانه سر صاف شیر خشک بریز بده بخوره

هر یک درجه یک پیمانه سرصاف.تو خواب بهش بده که شیر خودتو ول نکنه اول فقط یکبار شب بهش بده که معدشو اذیت نکنه