۴ پاسخ

منم اول همینجور بود بعد یه دونه آلو انداختم تو سوپش ،دوست داشت خورد،همم بچه یبوست نمیشه با الو

سلام عزیزم طبیعی بچه ها امکان داره ی غذا رو‌حتی تا پونزده مرتبه پس بزنه ولی نگران نباشید صبور باشید تا با طعم اش آشنا بشن بعد کم کم میخوره چند تا دونه نمک با چند قطره نارنج و آبلیمو تازه بریزید ببینید بهتر نمیشه شاید دوس داشته باشه مزه نسبتا ترش رو

عزیزم چون تازه شروع کردی و به مزه ی جدید عادت نداره ممکن دوست نداشته باشه به مرور خوشش میاد طبیعی گلم

پسرمن فقط چیزای شیرین دوس داره مثل فرنی وحریره سوپ خیلی کم میخوره چون مزه ای ندارن خوب بچه ها بخورن