۱۲ پاسخ

عزیزم من دوهفته از پریودم گذشته بودم بیبی منفی بود آزمایشمم منفی بود ولی هفته سوم که ازمایش دادم مثبت بود لقاح دیر انجام شده بود

سلام عزیزم اره ممکنه دیر تر جواب بگیری ی چند روز دیگ صبر کن مجدد امتحان کن عزیزم

من ۲روز از پریودیم گذشته بود مشخص شد مثبت شد اما تو دیر لقاحت شکل گرفته یک هفته دیگه بیبی چک بزن ایشالله مثبته

بی بی چک تا ۲ یا ۳هفته نشون نمیده و حتما آزمایش خون بده عزیزم

اره عزیزم جنین کوچیک باشه نشون نمیده

منفیه دیگه عزیزم ایشالله باردار میشی عقب جلو انداختن داری برای بارداری امادگی پیدا میکنی منم اینجور شدم

بستگی به تاریخ اقدامت داره

عزیزام بی بی چک باید صبح زود بزاری ناشتا من تو روز گذاشتم منفی بود صبح گذاشتم مثبت بود دوروز از پریودیم گذشته بود

یعنی هیچ نوع سایه یا خطی نیوفتاد ؟

اره احتمالش خیلی زیاده بزاریه مدت بگزره بعدبازم امتحان کن

من ۱۶روز بد از پری با تست مشخصش شد

اره احتمالش هست اما اگه الان آزمایش خون بدین معلوم میشه