سویق عدس:

برای تهیه آن باید ابتدا عدس را آسیاب کرد و پس از الک کردن حدود ۲۰ دقیقه با حرارت کم تفت داد. سویق عدس به رفع تشنگی کمک می کند و باعث تقویت معده کودک می شود.

سویق برنج:

برای درمان اسهال در کودک داروی مناسبی است

سویق سیب و برنج:

ابتدا آرد و سبوس برنج را بطور مجزا تفت می دهیم و سپس سیب رنده شده را به آن اضافه می کنیم. این ترکیب به درمان اسهال و مسمومیت های غذایی کودک کمک می کند و یک مکمل غذایی مناسب برای کودکان در حال رشد محسوب می شود.

سویق سنجد:

میوه و هسته را جدا کرده و بصورت جدا آسیاب می کنیم. هر کدام را بدون روغن به مدت ۱۰ دقیقه تفت داده و با هم مخلوط می کنیم. این ترکیب به انسجام های استخوان کودک کمک بسیاری خواهد کرد.

سویق نخود:

آرد نخود را به مدت ۲۰ دقیقه تفت می دهیم تا بپزد. این سویق نیز به تراکم استخوان های کودک کمک خواهد کرد.

سویق کامل کودک از ترکیب انواع سویق ها به دست می آید که البته جهت سهولت ترکیب آن با شیر ذرات ریزتری دارد. سویق نه تنها برای کودک بلکه برای همین سنین مناسب است و از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

۳ پاسخ

سلام ببخشیدمیشه حبوبات و خام باید اسیاب کرد؟ یا جوشوند؟
چجوریه

میشه بگیدسبوس برنج منظورت شلتوک برنجه واینکه سویق روکه درست کردیم با چی ترکیبش کنیم باشیریا مایعات دیگه

وای چه عالی خیلی مفید