خانما کسی میدونه مدفوع سبز وکشدارمال چیه؟

۹ پاسخ

سلام حساسیت به شیرگاوی،واگه شیرخشک میخوره مدفوع سبزمیشه،

مدفوع سبز و کشدار و لزج به خاطر کولیک معمولا موقع دفع این نوع مدفوع درد زیادی هم دارند و گریه زیاد میکنند رژیم غذایی مادر کمک توبهبود نوزاد میکنه

برا خواهر زاده من کش دار یا همون خلط دار بود بردنش دکتر گفت حساسیت به لبنیات داره بچه و خواهرم نباید شیر وماست وکره و..... استفاده کنه سبز بودنشو ولی نمیدونم از چیه

سبز بودنش به خاطره دل دردشه کلیکداره

دختر منم همینطوری بود بردم دکتر گفت عفونت متفوع داره و و حساسیت ب پروتئین گاوی.ان شاالله که مشکلی نیست😘

شاید حساسیت ب لبنیاتی شما میخوری باشه

پهلوهاشو گرم نگه دار ،سرما خورده

حتما روده هاش سرما خورده

پسر منم اسهال سبززنگ حتی توش خون هم دیده میشد بردم دکتر نوشت ازمایش .الان شربت داده