۷ پاسخ

برا چی اخه بزار شیر خودتو بخوره وقتی شیر خودتو میخوره چرا سعی میکنی شیر خشک بدی شیر خودتو بدوش بریز تو شیشه شیر موقعی ک میری بیرون

سلام به هیچوجه شیر خشک نده چون نمیگیره منم اون اشتباهو کردم

من که به بچه اولم دادم اصلا هم سینمو ول نکرد

نهایتا تا 6 ماه ول نکنه.. نهایتا ول میکنه من این تجربه خودمه. البته دختر من خیلی خوب تفاوت سرشیشه و سینه مادر رو تشخیص میداد

نه عزیزم .من دوتا بچه دارم اولی و دومی هر دوتاشون هم شیر خودم رو میخوردن هم شیر خشک .چونکه اصولی بهشون میدم .مثلا در روز دوبار یا سر ساعت در حد ۳۰ سی سی یا نهایتا ۶۰ سی سی .اینطوری باعث میشه هم شیر خودتون رو بخوره هم شیر خشک

سلام عزیزم منم کنار شیر خودم شیر خشک میدم نگران نباش خیلی وقتا ک میخوام شیر خشک بدم شیر خودمو میخواد سرشو میکوبه ب سینم بهش میدم تا آروم شه

من به پسر اولم میدادم باهم سینه امم میخورد
ولی زن داداشام خواست کمکی باشد دیگه کلا سینه نگرفت به نظرم بچه تا بچه فرق میکنن
فعلا شبها که خوابش میاد زیاد متوجه نیست بهش بده ولی توی بغل خودت و با داشتن ارتباط پوستی مثل وقت سینه خوردن