۷ پاسخ

پسر منم همینجور هست اگه ایده ای یا تجربه ای کسی بهتون گفت و مفید بود ممنون میشم به منم بگید

اگه تازه اینطوری شده و اسهالیه. یه مدت سیب زمینی تنوری با نعنا. موز. دوغ نعنایی. برنج. پودر کیدی لاکت بدید. واسه من که جواب داد

طبیعیه.دخترم منم همینجوره.ولی چاره ای نیس.هرروز بهش سیب میدم کمتر شده.

سلام. خیلی خوبه. چراجلوش و بگیری؟ این یعنی دستگاه گوارشش خوب کارمیکنه. خدایی نکرده یبوست بگیره خیلی اذیت میشه

سلام برنج کته نرم با ماست بهش بدین فک کنم خوب بشه ولی دکتر به من گف روزی پنج بارم کار کنه اشکالی نداره.

خب ببین چی میدی ک اینجور میشه...موز بده ماست بده

زیاد غذاش میدی؟چقده وزنش