۶ پاسخ

سلام عزیز هنوز زوده گن ببند میتونی بعد چهارماه یسری حرکات شکم کار کنی اما اگه حس کردی به جای عملت فشار میاد بزار کنار
من خودم بعد پنج ماه هنوز اذیت میشم

البته من با لیزر سزارین کردم اصلانم هم درد نداشتم

عزیزم سیستم بدن همه باهم فرق داره اول ببین دکترت چی میگه بعدم پیاده روی حتی ورزشم نتونستی بکنی عالیه💝

من دکترم گفتم بعده دوماه میتونم ورزش رو شروع کنم الانم تازه برگشتم ب ورزش یوگا

سلام من مربی بدنسازی هستم بهتره بعد از هفته دوم در منزل حرکات شکم پهلو رو با تعدادو ستهای کم شروع کنی

سلام برای شکم عجله نکنین به خاطر عمل،اما ورزش رو میتونین شروع کنین به شکم فشار نیاد،شیر که میدین کلی لاغر میکنید ،پیاده روی عالیه برین هم برای روحیه هم برای لاغری