۸ پاسخ

تتراساکلین بزن، کهنه بچه بگیر رولش کن بعد گردش کن مثل حلقه بشه بعد سرو تهشو بزار داخل هم بزار دور دودول پسر طلا بعد پوشک کن۰دیگه اصلا ن فشار روش نه ضربه میخوره بعداز هر بار تعویض پوشک ی کهنه جدیدشو بزار ک عفونت نکن زود خوب میشه

راستی من تا حلقه بیفته حمومش نکردم هشت روزگی پنپرزو که باز کردم حلقه افتاده بود اما پوستش چسبیده بود بعد انقدر خوشحال شدم پنپرزو بستم که مامانمو صدا کنم دوباره که باز کردم دیدم پوست هم افتاده، اون پوست مرده اس پوست مرده هم نه درد داره نه چیزی

من پسرمو ک خیلی درد داشت جیش کنه اولین بار ژلوفنو پاره کرد م ریختم روش...مای بی بی هم میکردم و موقع تعویض کردن مای بیبی میشستمش.سر سه روز افتاد و سر ده روز کلا خوب شد.

سلام حلقه انداختن یا ن

سلام . مال منم بچه اول بود اصلا سخت نیست هر وقت فقط میخوای پوشکش کنی روش و باید پمادی ک دکتر داد و بزنین تموم . حتی حموم هم نیتونین ببربنش البته بعد اینکه چسب و پانسمان دورشو دکتر گرفت .

من پسرمو که ختنه کردم هیچ دارو و یا هیچ پمادی براش نزدم، فقط و فقط پوشکش بزرگتر از وزنش باشه مثلا اگر هشت کیلوئه پوشکش تا نه کیلو نباشه بزرگتر باشه، به روش سنتی هم به من گفتن پوشکشو دیر به دیر عوض کن که همون ادرارش خوبش میکنه من انجام دادم، هیچی بهش نزن اصلا هم نه درد داره نه اذیت میشه خیالت راحت من سر ختنه پسرم انقدر میترسیدم که نگو الان که یادم میاد میگم آخه چی بود الکی ترسیدم

سلام عزیزم مبارکه ...ببین تا چهار روز آب نخوره ...دوم ابنکه حتما حتما هربار که تعویض پوشک دارید با پماد چشمی چرب کنید همینجوری بریزید روش بعد پوشک‌کنید ادامه بدید تا بیوفته انشالله ظرف ۵الی ۶روزه میوفته

سلام ،دکتر به من گفته بود اگه هر روز حموم ببری بخار حموم باعث میشه حلقه زود بیفته واذیت نکنه ،منم هرروز بردم تو شش روزگی حلقه افتاد ،حتما بعد از افتادن حلقه ببر دکتر چک کنه چون بعضی بچه ها به روش حلقه چسبندگی میگیرن