۵ پاسخ

اره خوبه اگ طبیعی باشه زایمانت احتمالا 3500بشه وزنش .کباب خیلی خوبه ماکارونی مغزی جات .مرغ نخور دیگ ک بچت زردی نگیره

ببین دکترت چی میگه اینجا که همه ازخودشون ی چیز میگن

وزن بچه کاملا خوبه
ماهی قزل آب هویج و آب پرتغال ماست و لبنیات و کباب ها و مغزی جات و تخم مرغ

دکتربه من بروزن گیری جنین قرص آرژنین ۵۰۰نوشت گفت خیلی خوبه من دوهفته خوردم تابرم سونوببینم وزن بچم چقدررفته بالا

سلام عزیزم.فقط نظر دکترت تو الویت قرار بده بعد بقیه 😄