۴ پاسخ

عزیزم بعضی اوقات از پستونک و شیشه کثیف میتونه باشه. اما علت اصلیش اینکه بعد از شیر دادن یه مقدار از شیر تو دهان نوزاد میمونه و همین باعث برفک میشه انفاقا من دیروز فهمیدم زبونش و دور لباش برفک زده خیلیم ادبت بود از دیروز ۴ ساعت یه بار قطره نیستاتین دادم و هم با گوش پاکن جاهایی که زده رو روش زدم خیلیییی زود خوب شد

#آفت_دهان_نوزاد
#برفک
علل
بلافاصله بعد تولد :زایمان طبیعی و آلودگی رحم مادر
برفک سینه مادر
آلودگی وسایل دهانی نوزاد شیشه و پستانک
درمان: برطرف کردن عامل و قطره نیستاتین
❤️❤️❤️❤️❤️

فقط روزی چند بار هرچی که با دهانش تماس داره تو ابجوش بجوشون و سر سینه های خودتم هربار شیر میدی بشور تا زود خوب شه

من چیزهای داغ می خوردم روزبون دخترم تمام سفیدشده بودالان که فهمیدم دیگه نداره