۵ پاسخ

من ک دکترم اصلا معاینه نکرد فقط ب ظاهرم نگا کرد گفت میتونی طبیعی زایمان کنی. تاریخ سنو ۲۷بودم تکون های بچه م کم شد ۲۴رفتم زایشگاه معاینه کرد گفت ۲سانت باز شده اودم خونه تخم شوید و استاخدوس جوشوندم خوردم بدشم رفتم پیاده روی روز بد دردم گرفت زایمان کردم

من که دکترم گفت تا موقع دردهای اصلی اصلا معاینه نمیکنم هر وقت مراجعه کردی بیمارستان معاینه میشی

سلام ب نظر من معاینه رفتن اشتباه سعی کن نری ..من نرفتم تاوقتی ک درد داشتم رفتم معاینم کردن

من هفته ی پیش رفتم ۳۶هفته بودم اصلا هم درد نداره فقط باید خیلی خودتو شل بگیر چند لحظه بیشتر طول نمیکشه

سلام من هفته 38معاینه شدم اصلا هم دردنداره.
تا الان هم 3بار معاینه شدم
فقط از این هفته خیلی پیاده روی داشته باشید.