۶ پاسخ

اینا اگزما هستن،بخاطر خشکی پوست ایجاد میشه مدام صورتشو با مرطوب کننده قوی چرب کن،با پماد ساختني و کورتونم خوب میشه سریع ولی برای بچه خوب نیست،خیلی ام ميخارن مخصوصا اگه خشک بشن باید مدام چرب کنی مداااام

جوشها طبیعیه گرمی نخور بچه را هم زیاد بوس نکنن مخصوصا آقایون

عزیزم گرمی زیاد نخورید ک بچه تون شیر میخوره جوش نزنه .بوس کردن هم باعث جوش زدن میشه

سلام عزیزم اتوپیکس اسم کرم هست پسر منم داشت ایتو دکتر گفت خریدم.

ماله گرمیه و اینکه داره چاق میشه بری دارو خونه یه پماده بهت میده واینکه احتملشم هست مال ماچ و بوس زیادی باشه

کرم سمین بگیر بزن خوب میشه