من یه دوسی دارم خیلی مهربون و دلسوز هس. هر سری خریدی کاری چیزی داشته باشم برام انجام میده. بیشتر وقتا هم خرید که کنه میده شوهرش برام میاره. یه چن سری هس نسبت به نگاه شوهرش حس خوبی نداشتم. یه جوری بود انگار منظوری داشت. سری قبلی که اومد. به من گفت زهره بیا اینجا روبرو من وایسا . من نور آفتاب و بهونه کردم و رفتم دورتر وایسادم. خیلی ترسیده بودم. وقتی رفت خیلی حال بدی داشتم. دوباره امروز اومد.خریدام که میخواس بهم بده. میخواس یه کاری کنه که دستامو بگیره. آخرشم یه کم انگشتم گرفت. منم از اولش که اومد در باهاش احوالپرسی نکردم و تحویل نگرفتم. وقتی رفت مثل بید می‌لرزیدم
خیلی اعصابم خورد شد.
: منم بهش زنگ زدم گفتم اگه خطایی از من سر زده که باعث میشه تو همچی کاری کنی و نسبت به من فکر بدی کنی معذرت میخوام
گفتم اگه میگم کاری برام انجام بدی رو حساب خواهر برادری هس
زنت برام مثل یه خواهر عزیز هس
و دوس ندارم خیانت کنم. اگه بخوام خیانت کنم خدا کنه اون لحظه لحظه مرگ من باشه
اونم گفت باشه اگه اینجوری راحتی
من دیگه در خونتون نمیام .
حالا به نظرتون کار درستی کردم بهش زنگ زدم یا نه؟
خیلی ریختم بهم
کمکم میکنید؟؟؟

۱۷ پاسخ

شما چرا خریداتونو میدین به دوستتون انجام بدن؟ پیک موتوری هست خیلی از فروشگاههام ارسال دارن خیلی درست نیست مسیولیتای شما و همسرتونو دوستتون و همسرش انجام بدن به نظرم اگه میخواستین به روی شوهر دوستتون بیارین باید خیلی محکم تر برخورد میکردین حالا ک گفته شده باید رابطتتون با دوستتونو خیلی محدود کنین و فقط در نبود همسرش با دوستتون رفت و امد کنین بهرحال احساس گناه نکنین تقصیر شما نبوده اون بوده ک قصد خیانت به همسرشو داشته اون باید شرمنده باشه

عزیزم دوست و رفیقو باید خیییلی وارد حریم خونواده نکرد،منکه تمام دوستای شوهرم که زن دارن باهامون رفت امد میکنن ولی به اندازه تا میخوان زیاد بیان کمش میکنم هرچیزی مقرراتی داره،شمام ناراحت نشیا گلم وظیفه شوهرته که خرید کنه نه دوستت که بخواد سوءاستفاده کنه

چه غلطا.ب نظر من درستش اینه که کلا حتی با دوستت هم رابطه وتموم کنی..این ی دردسره که شاید ب زندکیت خدانکرده لطمه بزنه..خیلی از همین دوستی ها زیر سر دختره بوده دست ب یکی میکنن با شوهرشون زندگی ی نفردیگه وخراب کنن اصلا دیگه بهشون اعتمادنکن خواهرم

واقعا که چه مردای کثیفی پیدا میشن

سلام دوست عزیز
مامان ارشاجان خیلی بجا و صحیح مطلب رو عنوان کردن
بله سخته براتون با بچه کوچیک خرید کنید
اگه تو شهرتون مادر پدر مادرشوهر پدرشوهر دارید هرچندهم باهم مشکلی خدای ناکرده داشته باشید بهتره به خانواده هاتون اعتماد کنید تا دوستانتون
هیچ کی مادر و پدر آدم نمیشه
بچه رو 2ساعتی به اونا بسپارید برید برا10روز تون خرید کنید
یا روزهای جمعه بعضی فروشگاه ها باز هستن با همسرتون برید
دعا کنید برای خودتون وپسرتون
واینکه مرد زندگی آدم هرچقدر بد باشه بازهم اول و اخر بهترین تکیه گاه یه زن هست

من نمیگم همه مردا بدهستن امازمانه ا ی شده نمیشه اعتماد کرد چون بعضی ها میخوان زندگی آدم و خراب کنند هیچکس خانواده خود آدم نمیشه با این پیشرفت زمونه .یه آژانس بگیر برو فروشگاه خرید کن با آژانس هم برگرد یا پیک موتوری

به شوهرت بگو چه قصدی داشته و رابطه تون رو قطع کنین حتی تلفنی یکدفعه

منم با مامان حسین موافقم چرا زنگ زدی باهاشون قطع رابطه میکرد مردتیکه بیشعور😡😡😡

ببین عزیزم اصلا به دوست اطمینان نداشته باش.اگه بهت گفته زهره بیا روبه روی من وایسا حتما یه چیزی تو ذهنش هس برا چی مرد غریبه بهت بگه بیا روبه روی من وایسا .امروز هم میخواست دستاتو بگیره پس کثیف ترین مرده.زنگ نمیزدی بهش باهاشون قطع رابطه کنی بهتره .شوهرت چی میدونه

افرین کار خوبی کردی ک جرعت نکنه ازین غلطا بکنه اگه تکرارش کرد بهش بگو ب زنت میگم بترسونش

سلام گلی. واقعا خودت نمیتونی خریداتو انجام بدی یا شوهرت یا خانواده خودت انجام بدن. ماشالله بچه ات هم بزرگ شده میتونی خریداری ضروری رو انجام بدی. مواظب زندگیت باش الان تو تنها نیستی یه بچه داری که تمام مسئولیتش با تو هست. نزار یه سوتفاهم یاعث خراب شدن زندگیت بشه. رابطه با فامیل هم باید محدود باشه چه برسه به غریبه ها

کاردرست روکردین خواهرگلم

سلام .... کار خوبی کردین که زنگ زدین ولی باید محکم و قاطع صحبت میکردین حالا هم ارتباط با دوستتونو کم کمید و یواش یواش قطع رابطه تا خدایی نکرده مشکی پیش نیاد تو زندگیتون ... خرید دارید چرا خودتون نمیرید با همسرتون پدرتون پدر شوهرتون برادر یا خواهری کسی چرت دوستتون و شوهرش باید خرید کنن براتون این درست نیست

مامان سیدامیرعلی درست میگه واینکه مرد ادم هرچقدربد باشه باز بزرگ ترین حامی زنشه وتکیه گاه زنشه

بعدشم عزیزم هم دوستی دوستی وبقول خودت با مهربونیاش یسری ها وارد زندگی ادم میشن که خودت مات ومبهوت میمونی که یدفعه ب خود میای ای دل غافل اون دوست مهربونم که توقع نداشتم شوهرش فلان کاروکرد

عزیزم اینجاهمه شایدهمسر نداشته باشن چه خانم چه اقا الان شماهمسردارین اگه دارین که به اون اقابایدمیگفتین که به شوهرتون میگیدوچرااینکارو کرده وقتی صاحب همسرهستین شماخریداتون رو بدین شوهرتون انجام بده اگه نه که پیک بیچاره اون دوستتون که همچین شوهری داره مردازنشون پیششون هستن تویک شهرن خیانت میکنن وای چه دوره زمونه ی شده 😧😤

گل گفتی مامان ارشا