۵ پاسخ

چرامیخوای بدی ؟؟شیرخودتون که بهترازشیرخشکه؟؟یکم سرشیشه روشیرین کنیدبعدم اگه شیشه شیروبگیره به مروردیگه سینه شمارونمیگیره ها

وقتی شیر خودتونو میخوره چرا شیرخشک میخوایین بهش بدین؟اگه سیر نمیشه شیرتونو تقویت کنین.با خوردن گردو.شیر و عسل.بادوم.کره.خامه.ابگوشت .رازیانه.دلستر بدون گاز.اگه میخوایین همینطوری بدین با قطره چکون امتحان کنین.ولی به نظرم همون شیر خودتونو بدین .کم کم هم بعد یه مدت به غذا میفته

شیر نان ۱ با شیشه که سرشیشه پهن داره بهش بده بزار ۲ساعت شیرخودتو نخوره بعد گرسنه بشه میخوره

عزیزم بهتره جای شیر خشک غذاکمکی رو شروع کنی چون من وقتی به دکتر گفتم شیر خشک تجویز کنه گفت از یک تا یک ونیم ماه دیگه کمکی بهش بده

شیر خشک نان ۱ بده، طعمش نسبت به بقیه شیر خشکها بهتر اگرم نخورد باید تست کنی ببینی کدوم بهش میسازه اگرم شیشه نمیگیره که باید سعی کنی با فنجون بدی ، عزیزم کوچولوت ۵ ماهشه نیازی به شیر خشک نداره چون میتونی غذای کمکی و شروع کنی و شیر خودتم که هست کافیه