۶ پاسخ

سلام منم هفته35هستم مثل شما درد دارم الان سه روزه فعلا ک نمیدونم چیکار کنم اما بهترین روش رفتن پیش دکتره

ماه آخر دردکمر و زیر شکم طبیعیه اگه شدید شد حتما برین پیش دکتر

اگر دردات مدام داره بیشتر میشه برو پیش دکترت تا دارو بنویسه واسه جلوگیری از زایمان زودرس_ولی اگه کم با استراحت هم کمتر میشه اشکال نداره طبیعیه_فقط زیاد سرپا نمون و مایعات زیاد بخور

کمی درد که بگذره و ثابت نباشه که طبیعی هست به هر حال به خاطر وزن بچه و.. اما اگه مکرر هست و شدید باید به پزشک اطلاع داد.

سلام عزیزم حتما به دکتر باید بگین احتمالا شیاف بهتون میده

ایزوپروبن بخور...