مامانا وزن سه ماهگی بچتون رو میگین ممنون

۹ پاسخ

نوزادی ک شیر میخوره از اول تولدش تا دوماهگی کاش وزن داره بعد شروع میکنه ب وزن گرفتن هر ماه 800گرم باید اصافه کند بر حسب اون موقه ای ک ب دنیا اومده باید حساب کنی

۶۷۰۰ دخترم بود

پسرمن موقع تولد۳۶۰۰بودوزن سه ماهگیش ۶۹۰۰خوبه بنظرتون؟؟

دختر من وزن تولدش 2800 بود الان ک سه ماهشه 4200
خیلی کمه 😞 البته رفلاکس داره

۳ ماهگی ۶۸۰۰ کیلو بود ، البته بستگی داره بچه تولدش چقدر باشه ، بچه من ۲۸۰۰ بود موقع تولد، الان ۸ کیلو شده ، البته شیرخشک میخوره و کمکی هم واسش تازه شروع کردم سرلاک و لعاب برنج و حریره بادام، هر روز یکیشو ۳ قاشق چایخوری میدم فقط با مزه ها آشنا شه

3400دنیا اومدنی3ماهگی 6900

به دنیااومدنی3100سه ماهگی6200

6:350کیلو گرم بود پسرم

۵۵۰۰.....کوچولو😊