خانوما سرلاک گندم و میوه برای وزن گیری خوبه؟

۶ پاسخ

بله خوبه من اما اول از سرلاک گندم استفاده کردم میوه هنوز زوده دخترم هنوز واکسن ۶ماه نزده اما چون خودم مزه کردم برنج زیاد خوشمزه نیست برعکس گندم خیلی عالی

اره عزیزم خوبه ولی باید اول از سرلاک برنج وشیر استفاده کنی سرلاک میوه برای بچه های هشت ونه ماه است

رایان ۷ماهشه من سرلاک میوه ۸ماهگی دادم الان اسهال گرفته تاکی خوب میشه چی بدم بخوره😢😭

اره عزیزم خوبه ولی اول سرلاک با طعم برنج بهش بده واسه وزنشم خوبه

برنج بهتره برا وزن

سلام من به پسرم سرلاك گندم دادم طفلك سه روز شكمش كار نكرد وخيليم دل درد داشت اصلا اوضاعي شد