۱۰ پاسخ

نه بابا اگه اثرشو برده بود از بدو تولد دارن واکسن میزنن ما هم استا مینیفون میدیم باید تا الان فلج میشدن

سلام دوست عزیز
بهداشت میگه قبل واکسن استامینوفن ندین
اما بعدش باید به بچه بدین تب می کنه
الان هم سرهر4ساعت قطره بچه رو بدین تا تبش بالانره
درد پاش کمتر بشه

ن عزیزم اگه اینجوری بود ک برا تب استا نمیدادن فکر نکنم حتی شیاف استا هم داریم برا تب

سلام...فکر نکنم اینجور باشه اخه هر جابری واکسن بزنی میگه استامینوفن بدش اگه اثر واکسن از بین میبرد میگفتن ک ندین

نه اصلا درست نیس. من برای پسربزرگم هم قبل واکسناش قطره میدادم. برای همین اصلا اذیت نمیشد.

قطره بده بهش.تب بالابره خطرناکه واس بچه.خودشبکه بهداشت میگه بدید هرچهارساعت

میگن قطره قبل از واکسن زدن بدی اشکال داره نه بعدش

نه ربطی نداره ..بده بهش تبشو میاره پایین ..اگه اینجوری بود خود بهداشت نمیگفت که بدین ..

نه میگن قبلاش ندین اگه اینطوربودکه تب نمیکردن

نه عزیزم اشتباه میکنی ربطی نداره که