۶ پاسخ

سلام نه عزیزم ماشین براش مث لالایی میمونه میخوابه فقط بذار تو صندلی کمربندشو ببند یا توبغلت نگهش دار پشته ماشین زیر پا وسایل بذار که میخوای بخوابونیش اذیت نشه یا نیوفته پایین. داداشم بندرعباس زندگی میکنن زنداداشم همش اینکارو میکرد ازشمال تا بندر. همراه خودت شیشه شیر مای بی بی لباسش دستمال مرطوب وسایلی که براش نیازه ببر

سلام اصلا نگران نباش من با دخترم وقتی دوماه بودم رفتم مشهد تازه با اتبوس بچه تو ماشین همش میخابه

سلام ،نه گلم من نی نیم 2ماهش بودمجبور ب مسافرت شدم،ده ساعت تو راه بودم خداروشکر خیلی خوب بود همش خوابید ،الانم همین طوریه داخل ماشین میخوابه.فقط ی جای خواب راحت داخل ماشین براش فراهم کن.سفر ب سلامت.

سلام عزیزم‌اون تو ماشین اذیت نمیشه میخوابه پا میشه شیر میخوره باز میخوابه کلی هم خوشش میاد سختیش به خودته که باید تو بغلش خوب نگهش داری و بهش شیر بدی و جاش عوض کنی

اذیت که نمیشه اگه جاش خوب باشه .فقط تو راه زیاد بهش شیر نده که معدش به هم نریزه

مامانی ماشین مثل گهواره میمونه واس بچه دوس دارن از تکون تکون خوردناش همش میخوابن ولی سختیش واس خودتون.سفر بسلامت .توصیه ای کرونایی رو هم یادتون نره