۲ پاسخ

ذهنشو منحرف کن با نقاشی کشیدن یاکاردستی درست کردن تواین سن اینارو بیشتر دوست دارن تااسباب بازی روبعد بگو بهش بابابره سرکار داره میاد مثلا برات بستنی میگیره

سلام عزیز خوب بچه اس دیگه دوست داره دورش شلوغ باشه بازی کنه،زیاد پارک ببریدش..خودتون یکم بیشتر وقت بذارید برای بازی باهاش..و سعی کنید یه تعدادی از اسباب بازی هاشو جمع کنید بعد یه مدت براش بیارید اگه همشون همیشه در دسترسش باشه تکراری میشه واسش من اینو امتحان کردم خیلی ذوق میکنن بعد یه مدت اسباب بازیشون رو میبینن..
واسباب بازی های مناسب سنش تهیه کنید براش..تو گوگل سرچ کن بازی های مناسب سنش و توخونه باهاش بازی های متنوع انجام بده