۲ پاسخ

عزیزم اصلا نگران نباش عادت های بد بچه ها مال یه مدت هست بعدش از سرشون میوفته هر وقت خواستی بری مهمونی مطمءن شو که نینی خوب خوابیده باشه گشنه هم نباشه بچه ها رو خواب و غذا هست که خیلی حساس هستن و اینکه سعی کن همش توی مهمونی ببریش جای خلوت و ارومش کنی اینجوری میفهمه که مهمه برات تو پیششی امتحان کن جواب میده

تو خونه ک هستی تلویزیون براش روشن کن صداشو تنظیم کن تو سرو صدا باید باشه تا عادت کنه دختر منم وقتی میریم جای شلوغ ذوست نداره روزه یا جای دیگه گریه میکنه