مامان تو دلی قشنگم💕 مامان تو دلی قشنگم💕 هفته چهلم بارداری
#مراقبتهای_بعد_از_زایمان

🔴مراقبت های بعد از زایمان طبیعی و سزارین

مراقبت از بخیه ها بعد از زایمان طبیعی و سزارین اهمیت زیادی دارد.

✔️ بعد از سزارین لازم است بخیه ها ۲ مرتبه در روز شستشو شود و بعد از حدود دو هفته باید به پزشک مراجعه کرد تا بخیه ها کشیده شود.

✔️ بعد از زایمان طبیعی نیز بعد از هر بار توالت رفتن و شستن بخیه های اپیزیوتومی آنها را باید با سرم بتادین شستشو داد و با سشوار خشک کرد. سشوار سبب خشکی موضعی و پیشگیری از رشد قارچ ها در ناحیه می شود.
❌اما باید مراقب بود زیرا استفاده زیاد از سشوار سبب خشکی موضعی پوست و سفت و سخت شدن بافت ناحیه می شود.
✔️تا زمانی که بخیه ها بهبود پیدا نکرده اند پوشیدن لباس زیر نایلونی توصیه نمی شود و بهتر است از لباس های زیر مخصوص به شکل توری یا لباس های نخی استفاده کرد .

✔️۲-۳ روز بعد از زایمان بخیه ها بسیار دردناک است و به همین دلیل پزشک داروی مسکن و ضد التهاب و آنتی بیوتیک تجویز می کند که باید حتما مصرف شوند . در صورتی که درد بسیار شدید باشد مصرف شیاف مسکن ضروری است.
✔️احساس سوزش در ناحیه پرینه یا حین ادرار می تواند نشانه عفونت ادراری یا عفونت بخیه ها باشد. در این شرایط بهتر است مادر توسط کارشناس مامایی یا متخصص زنان معاینه شود .

✔️ترشحات صورتی رنگ از بخیه های سزارین و داشتن درد حین خروج گازهای شکمی کاملا طبیعی است .

✔️ توصیه می شود بعد از زایمان خانم ها از یک جا نشستن و حفظ وضعیت ثابت پرهیز کنند و ترجیحا نوشابه های گازدار و خنک ننوشند .

✔️ از خودن غذاهای نفاخ باید اجتناب کرد و نوشیدنی را با نی نوشید.

@bardarionozad
مامان محمدحسن مامان محمدحسن روزهای ابتدایی تولد
♻️یکی از علت‌های #ریفلاکس_معده نوزادان یا استفراغ مکرر آنها، کوچک بودن معده می باشد.

🔺هنگامی که معده کودک پر می‌شود، بقیه شیر یا غذایی که نوشیده مجددا به مری و دهان او بازگردانده می شود.

✅درمان کوچک بودن معده :

🔺آب به
🔺آب سیب

👆خوراندن موارد فوق به کودک موجب بزرگ شدن معده آنها می شود و معظل رفلاکس معده آنها را برطرف خواهد کرد.

✅نکته مهم: اگر معده نوزاد سرد است و رفلاکس کودک بصورن پنیری است، مادر باید #جوشانده_رازیانه و یا #جوشانده_انیسون را بخورد. به این شکل که 1 قاشق غذاخوری رازیانه را در 2 لیوان اب بجوشاند تا بشود یک لیوان. سپس آب آن صاف کند و بخورد.

✅ #ریفلاکس معده کودکان

🚫از مصرف سردیجات پرهیز کنید یا حداقل با مصلح میل کنید، مثل ترشی،لبنیات،مرغ،فست فود ....
اگر یبوست دارید دم کرده گل محمدی با عسل میل کنید و شبها قبل از خواب یک قاشق روغن زیتون تصفیه نشده و بودار میل کنید
شکم و ملاجِ سرِ بچه را با روغن کنجد یا زیتون چرب کنید
بعد از غذا هاضوم بخورید
قبل از غذا نمک و آویشن مزمزه کنید
آب به و آب سیب با عسل بخورید
داخل غذا حتما زیره و کمی زنجبیل اضافه کنید
مادر و کودک روزانه سویق میل کنند
ریفلاکس معده کودکان ممکنه بر اثر کوچکی معده باشه که آب سیب و به درمانش هست
با براثر پایین نگه داشتن سرنوزاد هنگام شیردهی⛔️ که باید اصلاح وضعیت بشه
اگر طفل شیرمادر میخوره ، مادر میتونه داروی کاسنی، مرکب دو و جامع+زیره مصرف کنه و اغلب با اصلاح غذای مادر مشکل بچه هم رفع میشه و فقط در مواردی که درمان اتفاق نیفته نیاز به این داروها برای طفل هست.
⚡️مادر شیرده آداب غذاخوردن را رعایت کند
قبل وبعد غذا نمک دریا مزمزه کند
غذا را خوب بجود و ....
سیاهدانه وعسل ناشتا بخورد
مامان فاطمه🌛و زهرا☀️ مامان فاطمه🌛و زهرا☀️ هفته سی‌وششم بارداری
🔴 توصيه هاى تغذيه اى نفخ وسوزش معده در بارداری:

✔ غذا در وعده هاى كوچك و متعدد (هر 2 تا 3 ساعت) مصرف شود.
✔ مصرف غذای چرب و سنگین باعث تشدید ان میشود .بنابراین به جاى استفاده از مواد غذايى سرخ كرده، از غذاهاى آب پز و بخار پز و يا كبابى استفاده كنید.
✔ غذا به آرامى و در محيطى با آرامش ميل شود.
✔ از خوردن غذاهاى حجيم قبل از خواب اجتناب شود.
✔ از نوشيدن آب و مايعات در حين غذا و يا بلافاصله پس از اتمام غذا خوددارى شود. ( آب و مايعات را مى توان 2ساعت پس از صرف غذا مصرف نمود )
✔ كمى پياده روى بعد از صرف غذا به هضم غذا کمک خواهد کرد.
✔  رژيم غذايى بايد پُرپروتئين ، کم چرب و بدون قند هاى ساده باشد.از غذاهای چرب مثل ابگوشت چرب ، خامه و لبنیات پر چرب ،غذای سرخ کرده ،فست فود ، شیرینی خامه ای و ....پرهیز شود.
✔ در صورت مصرف چاى، از چاى پررنگ اجتناب كرده و بجاى آن از چاى كم رنگ حداكثر2 فنجان در روز مصرف شود.
✔ از غذاهاى ادويه دار و محرک، به خصوص ادويه تند كمتر استفاده كنید.
✔ از مصرف غذاهاى حاوی سیر، پیاز ، چاشنى ها، شكلات مخصوصا شکلاتهای کاکائویی، قهوه، چاى، نوشابه هاى گازدار و ساير نوشيدنى هاى حاوى كافئين اجتناب كرده و به جاى آن آب بنوشند.
✔ غذاهاى مايع مثل آش و سوپ کمترمصرف کنید.
✔ 12- بعد از صرف غذا يا آشاميدن، از دراز كشيدن يا خم شدن به جلو پرهيز كنید.
✔ تا دو ساعت بعد از خوردن يا آشاميدن به ويژه قبل از خواب و بلافاصله بعد از غذا از دراز كشيدن اجتناب کنید.
✔ در هنگام استراحت زير سر را بالاتر از سطح بدن قرار دهید.