۱۲ پاسخ

تا سه روز فقط میتونی استامینیفن بدی اگه نیاد پایین‌عفونت داره
شربت بروفن بگیر اگر خواستی الوین ۴ ماهه بود دکتر داده بود بهش

سلام عزیزم
پاشوییه با آب ولرم و نمک عالیه.

سلام پیاز رنده بذار کف پاش تب رو میاره پایین یا هم ببر دکتر.

سلام ببر دکتر حتما وقتی با شیاف نیامده پایین تب خطرناک

شربت بروفن بدین

من تو اینترنت سرج کردم گفت پیازحلقه بکن بزارکف پاش

سیب زمینی بذار تو سرکه تا جذب بشه بذار رو پیشونیش

دكتر واسه پسر من شياف ديكلوفناك ٥٠ تجويز كرده ،البته نصفش رو گفته استفاده كنم،خيلي خوبه هم تبش رو پايين مياره هم سرحالش ميكنه

عزیزم دستمال و خیس کن باآب ولرم یکی بزار روی پیشونیش یکی بزار کف پاهاش.تب و میاره پایین

سلام عزیزم معمولا همینجوریه وقتی تب زیاد باشه اولش که قطره میدی تب میاد پایین ولی بعد مثلا دو ساعت دوباره میره بالا بهترین کار اینه که یه دستمال حوله ای رو خیس کنی کامل بزاری روی دوتا پاهاش منظورم قسمت مچ پا به پایینه. خیلی جواب میده امتحان کن دیگه نیازی به استامینوفن نیست.

علیک سلام عزیزم پاشویش کن زودجواب میده

سلام.بهش قطرشو بده دو برابر وزنش چهار ساعته.اب ولرم توش چندتا قاشق سرکه بریز یه دستمال خیس کن تو آبه بذار رو پیشونیش