۵ پاسخ

سلام عزیزم من شنیدم از هفته های تقریبا 28 به بعد تعداد حرکت جنین مهم میشه که روزانه در نظر بگیریم ولی بازم ببینین بقیه دوستان چی میگن

سلام عزیزم هرکسی متفاوت ولی از ۲۳,۲۴هفتگی بیشتر میشه وهر یکساعت ۴حرکت خوبه

عزیزم از هفته 26 و 27 به بعد

سلام حركت جنين از ٣٢ هفتگي بايد شمرده بشه واگر تكون نخورد بايد خيلي سريع بيمارستان برين روش شمارش هم به اين صورته مه يه وعده غذاي خوب بخورين شيريني هم كمي بعد از ٢٠ دقيقه غذا به جنين ميرسه سمت چپ دراز بكشين و تا يه ساعت نهايت ٢ ساعت بايد ١٠ ضربه بزنه

وارد ۷ که میشی