۲ پاسخ

بنظرمن وقتی لجبازی میکنه اصلا واکنش نشون ندید یعنی بی توجه باشی بیتوجهی برای من خیلی جواب داده

سلام باید قاطع ومحکم باشید مثلا گفتن این اسباب بازی میخوام اگه صلاح دیدید که نیاید بخرید نه بگید ومحکم پای نه مقاومت کنید شاید اون گریه کنه یا خودشو بزنه ولی شما بدون از دست دادن کنترل خود بگو من تو رو دوست دارم ولی الان نمیشه اینو بخریم .
چند مرحله که این کارو تکرار کنید میدونه که شما سر حرف و قانون هاتون هستید زورم نمیگه.