۲ پاسخ

سلام عزیزم شمایک مدت تبلت ازش دور کنیدباهاش بازی های دسته جمعی یافکری انجام بدیدسعی کنیدجاهای ببریدکه بچه زیادباشه که مشغول بشه یاکه کلاباتریش که تموم میشه براش نزاریدتوشارژ یه کابل خراب بدیدبهش که اگه خودش گذاشت توشارژ نشه.

سلام پسر منم اول خیلی با تبلت و گوشی بازی میگرد دوسه روز گم کردم گفتم نیست بعد یادش رفت کارتونم هر روز 3 ساعت میزارم ببینه ولی اولا شبها با کارتون میخوابید روز اول شبها چراغ خوابشو روشن کردم گفتم برق نیست کارتونم نیست اونطوری یه هفته عادت کرد