۵ پاسخ

سلام،در اصل رفتار دختر عموی دخترتون باید عوض شه و لجبازی نکنه و کلمه من باهات قهرم رو بکار نبره چون دخترتون احساس طرد شدن میکنه و خیلی بده،شما فقط سعی کنید اعتماد بنفس دخترتون رو بالا ببرید و تو محیطی قرار بدین تا بتونه دوستای بیشتری پیدا کنه و بیشتر معاشرتی بشه

سلام دختر منم دقیقا مث بچه شما منم با دختر خاله اش بازی میکنه دراصل دخترخالش ۹سالشه دخترمن باهم سن های خودش اصلا بازی نمیکنه فقط بزرگترازخودش بازی میکنه میبینم یهو گریه میکنه میگم‌چی شده میگه هستی گفته باهات بازی نمیکنم قهرم فک کنم تواین سن بچه ها همشون همینطورین ازکلمه قهر بدشون‌میاددراصل اون طرف مقابل وباید باهاش صحبت کنیم‌که این کلمه روبکارنبر اون وباید قانع کنیم‌که این هنوز۴سالشه کلمه قهرو استفاده نکن تو بازی ولی ناراحت نباشین اکثربچه هاتواین سن همینطورین

سلام
به نظر من یه کتاب قصه پیدا کنید که راجع به این رفتار باشه و با روش قصه درمانی این رفتار رو براش توضیح بدین. قصه خیلی خوب جواب میده. موفق باشین.

به نظرم وقتی می‌گه باهات قهرم خودتون برید با بچه‌تون بازی کنید. یا بهش یه اسباب‌بازی جدید بدید. سرش رو گرم کنید

سلام بنیتا هم اینجوریه پارک یا مهمونی یا هر جایی که میریم انتظار داره همه بچه ها باهاش دوست بشن وبازی کنن اگه بچه ای بگه باهات دوست نمیشم شروع میکنه به گریه کردن، من سعی میکنم یه جوری حواسش رو پرت کنم فکر میکنم مقتضی سنشونه