۱۰ پاسخ

مامانم میگه یه نفر گذاشته بوده قرص رو روسنگ سنگ روسوراخ کرده بوده وای وای من تاحالابراجلوگیری نخوردم اصلان خوب نیست جاریم هم میخوره تندتندبالامیاره 😒

چرا ایودی نمیزارید خیلی خوبه قرص اصلا نخورید خیلی عوارض وحشتناک داره آیودی اگر بسازه بهتون خیلی خوبه و راحت برید بهداشت کامل توضیح میدن واستون

منم بعد از زایمانم بهداشت بهم داد ولی نخوردم. طبیعی جلوگیری میکنم. دیگه پناه بر خدا

ممنون ازهمتون الان سه روزه خون میاد تاکی اینجوری میشم

سلام دوست عزیز
می دونید قرص ال دی چ عوارض بدی داره؟
علاوه بر بهم ریختگی هورمون های بدن خدای ناکرده باعث سکته مغزی و سنکوپ میشه
باید تحت نظر پزشک استفاده کرد
از راههای پیشگیری دیگه استفاده کنید

سلام..من الان یکسال ونیم هست استفاده میکنم خیلی هم راضی هستم قبل بارداری هم دو سال ونیم استفاده کردم تا قرص ولش کردم چهارماه بعدش باردار شدم ..باید قرص بدونی چه جور بخوری تا پریود نشی

من دو ماه اول بعد زایمان آمپول یک ماهه میزدم بعدش حوصلم نگرفت هرماه برم بزنم

اره خوب نیست مامان من قرص ال دی استفاده میکرد بعدش که خواست بچه دار بشه 8سال نشد بعد کلی نذرو نیاز برام یه آبجی اورد البته این چیزارو الان به من میگه اونموقع نمیدونستم😉😉

منم شنیدم ک خیلی خوب نیستن وای اسباب کشی منم بعد عید باید اسباب کشی کنم وااااااای

اره بابا همش شیمیایی هس.خوب یکی نیس بهتون کمک کنه