۲ پاسخ

دستور تهیه دنت برای مامانا
۳قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۶۰ گرم شکر و ۴۰ گرم پودر کاکائو رو توی قابلمه بریزید و یک لیوان شیر و ۱۰۰ گرم خامه رو کم کم بهش اضافه کنید، هم بزنید و اگر داخل مایع گلوله داشت از صافی رد کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و مرتب هم بزنید تا به غلظت برسه. شعله رو خاموش کنید و اگر گلوله داشت از صافی رد کنید. بعد از خاموش کردن شعله یک چهارم قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید.
بعد از خاموش کردن اگر زیادی غلیظ بود شیر و اگر کم شیرین بود شکر اضافه کنید.
نوش جان

یک نوع دسره که بچه‌ها خیلی دوست دارن. آمادش بیرون هست اما بهتره توی خونه تهیه بشه، چون اونجوری سالم تره.